080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

 

INVESTIRANJE V PLEMENITE KOVINE

Nakup fizične kovine je primeren za vse investitorje, ki želijo maksimalno varnost in se zavedajo, da z nakupom fizične kovine pridobijo predvsem varnost investicije in seveda tudi možnost dolgoročnega zaslužka.

Pred vsakim nakupom zlata in/ali srebra morate določiti, kaj želite z nakupom doseči in za koliko časa kupujete izbrano plemenito kovino. Zlato in srebro imata različno vlogo, tako glede na vaše želje kot tudi čas vlaganja se določi količina nakupa enega in/ali drugega.

Veliko svetovalcev pravi, da se zlato kupuje predvsem zaradi zaščite premoženja, kar pomeni, da namesto varčevanja na banki, zamenjate razpoložljivo gotovino za naložbeno zlato, ki potem postane vaša oblika varčevanja. Varčevanje je velikokrat povezano z idejo ohranjanja kupne moči, medtem ko je investiranje povezano s pridobivanjem dobička. Pri nakupu zlata je naš cilj enak kot pri nakupu srebra in to je povečanje našega osnovnega kapitala oziroma vsaj ohranjanje naše kupne moči. Ohranjanje kupne moči se izkaže za učinkovito, če se vrednost kupljene plemenite kovine dvigne za enak procent, kot znaša inflacija v tekočem letu.

Več si lahko preberete v naložbenem priročniku ABC investiranja v fizično zlato in srebro


Nudimo vam možnosti investiranja v:

- NALOŽBENO ZLATO

- NALOŽBENO SREBRO


Za vas posredujemo pri nakupu:

- zlatih palic

- zlatnikov

- srebrnih palic

- srebrnikov

- platine

- specialnih izdaj

- numizmatike


<<Nazaj

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2017 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane