080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

Družba Vzajemci že desetletje velja za vodilno neodvisno kapitalsko družbo s področja naložbenega svetovanja in ponudbe naložbenih produktov. V času vse agresivnejših trženjskih tehnik kapitalsko neodvisen pristop, kjer je dobrobit stranke vedno na prvem mestu, vsebolj pridobiva na vrednosti in ugledu. Vzajemci so bili in ostajajo prodajno usmerjeni na področje spleta, kjer že deset let upravljamo najbolj obiskano spletno stran s področja investiranja v Sloveniji. V desetih letih delovanja nam je svoje naložbe zaupalo skoraj 14 tisoč vlagateljev, ki tvorijo bazo lojalnih strank in cenijo prednosti kapitalsko neodvisnega pristopa.

Da bi zadostili naraščujočim potrebam naših strank po celovitem naložbenem svetovanju smo v začetku leta 2010 ustanovili novo družbo Vzajemci Naložbe. Ta nadgrajuje storitve družbe Vzajemci s področja naložbenega svetovanja in prinaša strankam Vzajemcev novo raven profesionalizacije celovitega finančnega svetovanja, s poudarkom na naložbenih produktih. Največja izbira vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, osebno skrbništvo in analitična podpora pri sprejemanju naložbenih odločitev zagotavljajo dolgoročno ohranjanje odličnosti storitev.

Na ta način krepimo vlogo vodilne neodvisne družbe pri trženju naložbenih produktov in s strokovnostjo in kreativnim pristopom ustvarjamo nove mejnike naložbenega svetovanja. Naše zaposlene odlikuje vrhunska strokovna usposobljenost in najvišja ravne poklicne etike.

Razlogi zakaj nam zaupa toliko vlagateljev:

  • Največja izbira naložbenih produktov na slovenskem trgu
  • Strokovni nivo naložbenega svetovanja
  • Kapitalska neodvisnost
  • Osebni pristop
  • 10 let delovanja
     

Akademija Vzajemcev

Iz družbe Vzajemci izhajajo mnogi posamezniki, ki danes veljajo za vrhunske strokovnjake s področja naložb in osebnih financ. V desetih letih delovanja smo razvili lasten in unikaten pristop do naložbene portfeljske teorije, kar našim strankam že vrsto let prinaša nadpovprečne tržne donose in zaradi česar se stranke vedno znova vračajo.

Z namenom širitve tekom zadnjega desetletja pridobljenih teoretičnih in praktičnih znanj z naložbenega področja smo pripravili nov projekt. Skrbno izbranim posameznikom nudimo možnost brezplačne vključitve v mentorski program Akademije Vzajemcev. Program bo v zaporednih modulih udeležencem prinesel znanje s širšega področja osebnih financ in poznavanja finančnih produkotv, medtem ko bo specializacija programa temeljila na poglobljenem znanju portfeljske teorije naložb in praktičnem znanju za učinkovito naložbeno svetovanje vlagateljem.

Cilj programa je usposabljanje manjšega števila vrhunsko usposobljenih naložbenih svetovalcev, ki bodo s svojim praktičnim in teoretičnim znanjem poskrbeli za ohranjanje vrhunskih storitev na področju naložbenega svetovanja.

Za več informacij in prijavo pokličite 080 35 08.

 

Poslovni partnerji

   

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2017 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane