080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

Izberi drug sklad

X

Skladi v vašem izboru

Niste prijavljeni!

Izberi drug sklad

Dodaj v moj izbor

Pristop k skladu

Več informacij

Alpen.Developed, delniški podsklad

Naložbeni cilj

Temeljni naložben cilj podsklada je doseči dolgoročno kapitalsko rast. Premoženje podsklada je upravljano aktivno. Vodilo za presojo uspešnosti uresničevanja naložbenega cilja podsklada je indeks S&P Global 100 Index, preračunan v eure.

Naložbena struktura

Osnovna naložbena politika podsklada Alpen.Developed je, da zasleduje oplemenitenje sredstev v upravljanju z vrednostno usmerjenim pristopom na razvitih globalnih trgih. Naložbena filozofija sklada je: manj je več.

Namesto nalaganja v delnice stotine podjetij iz primerjalnega indeksa, se pri upravljanju portfelja podsklada skozi poglobljen naložbeni proces osredotoča na naložbe v podcenjenih panogah in podjetjih, ki imajo potencial za nadpovprečno donosnost.

Takšen proces oz. pristop podskladu daje možnost za preseganje donosov primerjalnega indeksa S&P Global 100 Index. Osnovna strategija upravljanja, ki jo izvajamo pri ALPEN Investu, sloni na investicijskih procesih, ki skladom in vlagateljem omogočajo investicijske priložnosti, ne glede na stanje kapitalskih trgov.

Podatki o dejanskih naložbah na dan:

Naložbe po regijah / državah,

Naložbe po sektorjih,

Naložbe po tipih,

10 največjih naložb,

Oglasno sporočilo

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2017 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane