080 35 08Naložbeno svetovanje

Moj izbor skladov

Osebni portfelj

CELOVITO OSEBNO FINANČNO SVETOVANJE

Obstajal je čas, ko je bilo potrebno obiskati potovalnega agenta za rezervacijo počitnic. Vzeti dan dopusta, da ste obiskali vse banke in pridobili najboljšo ponudbo za vaše potrebe. Obiskali ste več zavarovalnic, da ste našli najboljšo ponudbo za zavarovanje vašega premoženja. In ni bilo druge izbire, kot da ste plačevali visoke stroške za investicije, nato pa ste bili za investicijo odgovorni sami.

Neverjetno, na milijone ljudi še danes plačuje ekstremne pristojbine za te nepotrebne posrednike, hkrati pa izgubljajo svoj dragocen čas, ne da bi vedeli zakaj. Izkazalo se je, da tak sistem ne deluje v vašo korist. Da plačujete previsoke stroške za majhne donose. In da produkti niso pisani vam na kožo. Ne nazadnje pa posrednike niti ne skrbi, da posel ni bil opravljen v vašo korist.

Zaslužite si boljše od tega!

Lahko sprejmete odločitve, ki so najboljše za vas. Lahko premagate trg in si začnete kopičiti trajno bogastvo. Lahko se izognete nepotrebnim stroškom, izognete se lahko temu, da vam nekdo odžira težko prisluženi denar. Namesto, da gredo vaši prihranki v žep nekoga drugega, ga raje vložite v šolanje vaših otrok, v vikend na morju, v družinska potovanja ali nov avto. Vložite ga raje v vašo finančno neodvisnost!

Prihranite svoj dragoceni čas in ga porabite za sebe in svojo družino, prihranite vse to in še več z nami!

Poslanstvo Vzajemci skupina je, da vam pomagamo. Pomagamo do cenejšega zavarovanja, pomagamo do ustreznih bančnih produktov , da vas pripeljemo do višjih donosov. Želimo, da vaš denar dela za vas in ne vi za njega.

Pomagali smo že 16 tisoč obstoječim strankam, ki so bile na istem kot vi. Z nami boste vi in vaša družina usmerjeni na pravo pot, vaše finance pa bodo vedno pod budnim očesom naših strokovnjakov, kateri bodo skrbeli za to, da bodo vaše investicije rasle.

Postopek celovitega finančnega svetovanja posamezniku ali družini temelji na sledečih postavkah:

  • kakovosten visoko usposobljen kader osebnih finančnih svetovalcev in strokovnih timov,
  • poudarek na kakovosti, neodvisnosti in osebnem pristopu,
  • cilj svetovanja je optimizacija osebnih financ,
  • prihranek stranke na stroških in času,
  • optimizacija premoženjskih zavarovanj, osnovnih osebnih zavarovanj (nezgoda, riziko, bolezni) in bančnih poslov (TRR, depoziti, krediti, leasingi),
  • iskanje ustreznih rešitev za izpolnitev vseh vrst ciljev (pokojnina, zdravstvena oskrba, otroci, nepremičnina, potovanja,...)
  • redna skrb in pregled nad ustreznimi rešitvami. 
     

V kolikor vas zanima storitev celovitega osebnega finančnega svetovanja, nam pišite na info@vzajemci.com ali pa nas pokličite na 080 35 08.

<<Nazaj
 

Oglasno sporočilo

Domov Vstopna stran Pregled skladov Statistike Filter skladov Primerjava skladov Pristop k skladom

Copyright © 2017 Vzajemci d.o.o. Vse pravice pridržane